dijous, 29 de setembre del 2011

Reflexió i debat

Si voleu el power-point amb el buidatge de l'enquesta que va servir per iniciar el debat cap a la pre-diagnosi de l'entitat i dels grups de treball, només cal que envieu un mail a: correu@ecologistes.cat

2 comentaris:

  1. Des de Salvem l'Empordà s'està fent un recopilatori de tota la informació respecte aquest pla. Puc obtenir de nou la pre-diagnosi? No sé on la tenim arxivada

    ResponElimina
  2. Com suposo que a totes les entitats (almenys al GEPEC-EdC passa), el que passa és que, sortosament, hi ha una gran diversitat de parers respecte de tot, inclòs de si cal reflexionar o no, o quan fer-ho i sobre què reflexionar.

    També creiem que cal treballar perquè les opinions i criteris de les persones que tenen menys formació-informació sobre temes de comunicació, finançament, educació, captació de socis, etc. prevalguin sobre les que tenen objectivament menys criteri tècnic sobre aquests temes, La qual cosa frena la consecució dels fins estatutaris de les entitats.

    També cal facilitar les renovacions (que no vol dir substitucions eliminant valors existents) amb l'entrada de persones noves i amb criteris i putns de vista nous (no necessàriament joves).

    ResponElimina