dijous, 29 de setembre del 2011

Diagnosi i recull problemes

Aquí trobareu el document de diagnosi on es recorda la metodologia utilitzada i seguidament es poden veure les conclusions de la diagnosi estan els reptes i propostes que han sorgit. Ara és el moment d'elaborar el pla d'acció, per tant a partir dels reptes i propostes proposats han de sortir les línies estrategiques, objectius i accions del pla de participació.

Si us plau, mireu-vos el documents i feu-ne difusió entre els vostres socis i simpatitzants per tal de recollir les diferents opinions, penseu si a partir de les conclusions de la diagnosi podeu afegir/modificar... els reptes i propostes.


Diagnosi
Recull de problemes i causes àmbits d'EdC

2 comentaris:

  1. D'acord, perfecte. Afegeixo en una nova taula les noves aportacions

    ResponElimina
  2. Personalment estic d'acord en la diagnosi doncs es pot fer extrapolable exactament a la nostra entitat al 100%. Jo afegiria un problema de base encara més important i és la necessitat de "canvi de xip" de les persones que som més actius a les entitats en el sentit de que treballem massa de cara a fora en el sentit de treballar per la natura "directament" sense tenir en compte que cal molts canvis (i treballs) interns pèr a poder abastar millor el treball de cara a fora. I les conseqüències de tot plegat és la llarga llista de temes pendents, als que afegiria la manca d'una molt forta pedrera infantil-juvenil.

    ResponElimina